2017. Augusztus 18. Péntek
Ilona napja

valuta árfolyam

Nagyon kevés magyar cég használ felhőt
2017.08.15.
Egy friss Eurostat felmérésből az derült ki, hogy a haza vállalatok mindössze kilenc százaléka használ felhőalapú szolgáltatást - írja a Világgazdaság.

Itt a NAV új feketelistája, több mint négyezren szerepelnek rajta!
2017.08.08.

Tállai: már több mint 100 cég regisztrált az online számla tesztoldalán
2017.08.07.
Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára elmondta már több mint 100 cég regisztrált az online számla tesztoldalán, a 2018. július 1-jén debütáló e-számlázás a gazdaságfehérítés újabb fontos állomása - írja az MTI.

Vállalkozás: Növekedni szeretne? Akkor így indítson céges blogot
2017.08.03.
A megfelelő online felületek, eszközök kiválasztásával és minőségi tartalomkészítéssel a legkisebb vállalkozás is látványos növekedést produkálhat. Szakértőnk segítségével ezúttal azt mutatjuk meg, hogy miért és hogyan érdemes céges blogot indítani, továbbá milyen közösségi oldalakhoz célszerű kapcsolódni.

Dől a pénz a kreatív iparba
2016.07.13.
Kulturális és a kreatív ágazatokban tevékenykedő kkv-k támogatására jelentős összegű garancia biztosítását kezdeményezte az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA), az erre a célra rendelkezésre álló garanciakeret jelenleg 121 millió euró (mintegy 37,5 milliárd forint).

A NAV szégyenlistáján a feketén foglalkoztató cégek
2016.07.12.
4900 cég szerepel a NAV legfrissebb listáján, amelyen azok a foglalkoztatók szerepelnek, akik nem jelentik be alkalmazottaikat, írja a Napi.hu.

Nyilvánossá válnak az őstermelők egyes adatai
2016.07.05.
2016. július 1. napján hatályba lépett a módosított személyijövedelemadó-törvény, melyben változtak a mezőgazdasági őstermelőkre vonatkozó rendelkezések is. Újdonság, hogy a nyilvántartás egyes adatai nyilvánosak lesznek, így a fogyasztó meggyőződhet arról, hogy az adott őstermelő rendelkezik-e érvényes igazolvánnyal, eltiltás alatt áll vagy sem, illetve, hogy az értékesíteni kívánt terméket ténylegesen az őstermelő termelhette-e.

Ingyen irodát kapnak a vállalkozó anyukák
2016.06.28.
A közösségi irodát játékokkal, könyvekkel, gyerekbútorokkal is felszerelték, így akár családias környezetben, kisgyermekeik társaságában is intézhetik vállalkozásuk ügyeit az anyukák.

Printelt székek, virtuális falak és legóirodák - ilyenek lesznek a jövő munkahelyei
2016.06.28.
Napjaink IT-óriásai egymást licitálják túl a világ legmodernebb irodája címért. A hamarosan elkészülő komplexumok sok tekintetben valóban betekintést engednek a jövő irodáiba, van azonban, amiben még az ő tervezőik fantáziája sem elég szárnyaló. Hat trend, ami meghatározhatja a jövő irodáit.

Agrár-startup nyerte a DELFIN Díjat
2016.06.16.
Egészségesebb, kevesebb toxint tartalmazó élelmiszer és takarmány - precíziós terményszárítást megvalósító innovációé a Magyar Telekom által alapított DELFIN Díj.