2018. Február 23. Péntek
Alfréd napja

valuta árfolyam

EFOP-1.2.1-15 - Védőháló a családokért
A konstrukció célja a család társadalmi szerepének megerősítése, a családi kohézió növelése, a családok életvezetési kompetenciáinak fejlesztése, elősegítve a fiatalok családi életre való felkészülését, a nők és férfiak társadalmi egyenlőségét,ösztönözve a generációkon átívelő együttműködést, valamint szolgáltatásokkal segítik a krízishelyzet megelőzése és támogatják a már krízishelyzetbe került családokat.

EFOP-4.1.4-15 - Testmozgást javító infrastrukturális fejlesztések (standard)
A konstrukció célja a mindennapos testnevelésre, a sport tehetséggondozásra és a fizikai aktivitás növelésére alkalmas színterek kialakítása, fejlesztése.

EFOP-1.3.1-15 - Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás
A közösségek és ezeken keresztül az egyének önálló cselekvési szándékának és képességének erősítése, továbbá a közösségi, együttélési konfliktusok oldása, elsősorban szakmai-módszertani támogatás folyamatos biztosításával. Továbbá a kulturális intézmények felkészítése működésük társadalmiasítására, a közösségfejlesztési folyamatok és önkéntes programok eredményeinek fenntartására, továbbiak megvalósítására, mentorhálózat működtetése, szakmai-módszertani tanácsadás, folyamatos helyszíni jelenlét, képzések, továbbképzések biztosításával.

EFOP-4.1.3-15 - Testmozgást javító infrastrukturális fejlesztések
A konstrukció célja a mindennapos testnevelésre, a sport tehetséggondozásra és a fizikai aktivitás növelésére alkalmas színterek kialakítása, fejlesztése.

EFOP-3.2.2-VEKOP/15 - A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztés
A projekt célja egységes taneszköz-rendszer kiépítése és fejlesztése, valamint a Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése

EFOP-4.1.1-15 - Egyes egyházi oktatási infrastrukturális fejlesztések
Felhívás szerint