2017. Június 29. Csütörtök
Péter, Pál napja

valuta árfolyam

Negatív rekord dőlt: csak egy órán át lehetett pályázni a hűtőgépcserére
2016.07.13.
Az észak-magyarországi régióra vonatkozó keret rekordidő alatt ürült ki. A félmilliárd forintos támogatásból 59 millió forint jutott a térségre. A hét elején a dél-alföldiek még két órán át pályázhattak.

40 milliárd forint érkezik a borászoknak
2016.07.13.
Máris változott a nemrég megjelent borászati támogatás! A pályázat keretében többek között szőlőfeldolgozáshoz, borkészítéshez szükséges gépek beszerzéséhez lehet támogatást igényelni. Pályázatonként továbbra is 200 millió forintot lehet maximálisan igényelni, a keretösszeg azonban megduplázódott! Részletek és videó a cikkben!

Máris felfüggesztették a nyugdíjasok és nagycsaládosok hűtőgépcsere-pályázatát
2016.07.04.
A forrás kimerülése miatt az észak-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a hűtőgépcserére kiírt pályázatot, a nyugdíjasok és a nagycsaládosok hétfőn 13 óráig adhatták be jelentkezésüket, a többi érdeklődő szerdán reggel 8 és 10 között jelentkezhet - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása
2016.07.01.
Határidő: 2016. agusztus 01. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet ?Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása? címmel

A GENERALI a Biztonságért Alapítvány közösségi pályázatai
2016.06.29.
Határidő: 2016. október 31. A GENERALI a Biztonságért Alapítvány célkitűzéseinek megfelelően, alapítványi céljai elérése érdekében pályázatokat ír ki a 2016-os évre az alábbiakban részletezett témakörökben. A pályázatokra az adott pályázati témáknál megjelölt, Magyarországon bejegyzett, nyilvántartott szervezetek, intézmények jelentkezhetnek.

Startol a Magyar Üzleti Felelősség Díj
2016.06.29.
2016-ban immár 9.alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. 2016. július 15-e a regisztrációs határidő.

Állatjóléti támogatást lehet igényelni baromfitartóknak
2016.06.29.
Jó hírt kaptak a baromfitartók, ugyanis támogatás ütheti a markukat! Júniusban lehet benyújtani az étkezési tojást termelő tyúkállományok, valamint a tenyészbaromfi fajok 2016/2017. évi állatjóléti támogatása iránti kérelmeket.

1 milliárd forint érkezik vizes élőhelyek fejlesztésére
2016.06.28.
Újabb, nem termelő beruházások támogatására lehet pályázatot benyújtani. Ezúttal a vizes élőhelyek védelmével, fejlesztésével, valamint a vízbázis megőrzésével kapcsolatos teendők szerepelnek a támogatható beruházások között.

Őstermelők pályázati lehetőségei
2016.06.28.
A Magro.hu által szervezett Agrár Akadémia Webkonferencia résztvevői sok érdekes kérdést vetettek fel az őstermelők adózásával és az őket érintő pályázatokkal kapcsolatban. Először ez utóbbi témát járjuk körbe, és tesszük közzé a webkonferencián feltett kérdéseket és az azokra adott válaszokat. Aki válaszol, Magyar Tibor, a Gordius Solutions Tender Kft. vezető agrárpályázati szakértője. Olvassa el, Önnek is hasznos lehet!

Sok termés, még több támogatás ? ezt hozza 2016
2016.06.16.
Nem lehet okuk panaszra idén a gazdáknak. Szépen teleltek, most pedig megfelelően fejlődnek az őszi kalászosok, illetve a tavasszal vetett növények állapota is ígéretes. Emellett a támogatások mértékére sem szólhatunk egy rossz szót sem az FM sajtóközleménye szerint.