2018. Február 23. Péntek
Alfréd napja

valuta árfolyam
2016.06.14.

Újabb magyar település produkált kimagasló teljesítményt - Keszthely a kilátók városa!


Habár sokan sokféle okból kifolyólag szidják, abban talán mindenki egyetért, hogy Magyarország rendkívül szép hely, legyen szó akár városairól, akár természeti övezeteiről. Most Keszthely erősít rá erre a tényre kilátóival, valamint csodálatos turista útvonalaival.

Az Origo.hu újságírója bejárta a kilátókkal övezett turistaterület egy részét, ahonnan gyönyörű fotókkal és csábító élménybeszámolóval tért vissza.

Keszthely az elmúlt években valóságos nagyhatalommá vált kilátók terén. A Darnay-Dornyai Béláról elnevezett emlékútvonalon hat kilátó is elérhető, ezzel biztosítva egész napos programot a kirándulni vágyó családok számára. Persze lehet, hogy ekkora mennyiséget célszerű több napra elosztani. A D betűt kell követni a turistajelzések nyomán, és megleljük a látnivalókat.

A Kerek-hegy csúcsa 231 méteren található, koronája a Festetics-kilátó.

Ha útközben elfáradnánk, szépen karbantartott, nyugodt hangulatú pihenő vár a Nagy-mezőn. Itt kényelmes lehet eltölteni egy félórát.

A Pető-hegy 355. méterén található a Berzsenyi-kilátó, ami az Alpokra biztosít remek rálátást.

Kissé viseltesebb, kevésbé újszerű, de még mindig szép, a Kitaibel-kilátó.

Egy mérsékelten meleg nyári napon kiváló családi program lehet eme gyönyörű természeti övezet felfedezése!

Forrás: http://pozitivnap.hu/eletmod/ujabb-magyar-telepules-produkalt-kimagaslo-teljesitmenyt-keszthely-a-kilatok-varosa

VISSZA          NYOMTAT